Vädret i Borås

Vädret Borås

onsdag, september 17, 2008

*Kvällshälsning*

Hej!

Här kommer lite om vad som hänt de senaste dagarna. Jo, nu är hela butiken flyttad till den nya lokalen. Det är så skönt att allt är på plats, som vi har burit och burit och burit lådor, möbler m.m.
Har varit i "nya butiken" (det får bli namnet från nu) hela kvällen. Det kom ett paket från Slöjddetaljer med min lilla Sizzix (side kick stansmaskin), så jag var ju bara tvungen att testa den. Och den är så fin, rosa/svart, lätt att använda. Ska även ta hem Sizzix "Big Shot". Det är den stora fina stansmaskinen som tar alla dies, bra eller hur. Den är också rosa och svart med några små glittriga dekorstenar. Kan verkligen rekommendera att köpa den. Den är ännu lättare att använda, lätt att veva. Sedan går det att stansa i skinn, filt, magnetpapper m.m. Kommer att ha kvällar/dagar då man får komma och provstansa i olika material.
Det kommer även en ny sändning av Prima blommor och nya papper, lagom till invigningen av butiken.
Börjar så smått få ordning, i alla fall i pysselrummet. Det är stort och ljust, med plats för många "pysslare", ca 15-20 st. Pysselrummet är större än hela min tidigare lilla butik som jag hade hemma i källaren . Jag har fått upp allt mitt egna pyssel i hyllor och även fyllt köks-skåpen med porslin. Kaffebryggare och vattenkokare är på plats. Kyl och frys, spis och mikro finns. Och något som är riktigt bra är att bara 10 meter från min butik så ligger en fin ICA-butik. Bra om man blir hungrig eller sugen på något gott..............
Det är ju nu som det roliga börjar, att inreda i butiken. Funderar och funderar hur jag ska ställa allt så det blir bra. Har ju köpt en hel del ny inredning som jag ska hämta i helgen i Småland. Jag har ju en hel del gamla möbler som jag tycker om, hoppas att de får plats......
Har redan haft en kund, i måndags när jag kom till min butik första gången med egen nyckel så kom en vän. Jag visade lite tavlor jag pysslat med och hon köpte en. Tack, tack till min allra första kund. Det har även kommit vänner på besök och tittat runt.

Det kommer att bli en spännande höst. Planerar redan för kurser och pysselkvällar med olika tema. Är du/ni intresserad att komma, maila redan nu och boka en dag eller kväll. Det går även att komma fredagkvällar och lördag/söndag eftermiddag. Kanske barnkalas, tjejkväll eller varför inte jobbarkompisarna. Vi kan ordna det mesta av era önskemål.
Snart kommer jag att kunna meddela vilka öppettider det blir och när det blir invigning.....Hoppas vi ses då!

3 kommentarer:

bollebygdsbo sa...

Allt detta låter verkligen roligt och spännande. :)

Vi ses nog ganska snart - hoppas jag. *ler*

Anonym sa...

Bära, bära, bära... Inte undra på att man stupar i säng ;-) Men skoj är det, och när det är färdigt blir det ännu skojigare!!

/Michael

Anonym sa...

Jag år så nyfiken på lokalen.....Men här är så mycket att såga....... Tore jobbar med bina idag hoppas det blir honung.Hej från kaffedrickande mor.